• Wie zijn wij

Wie zijn wij

In 2005 is Ab Bom begonnen met Ab Bom Koeriers. De laatste jaren is er een sterke groei geweest, waardoor we nu ook een vestiging in Middelburg zijn gestart. Ab Bom is in 2015 met pensioen gegaan en Leon Blansjaar heeft Ab Bom Koeriers overgenomen.

Ab Bom Koeriers is gespecialiseerd in direct vervoer. Dit houdt in dat ons koeriersbedrijf de goederen van A direct naar B brengt, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn 24/7 per week voor u beschikbaar en er staat altijd een koerier paraat om direct voor u op pad te gaan.
​Ons wagenpark varieert van formaat Combo tot bestelbussen van L3 H2/H3, waarvan 1 van de bestelbussen voorzien is van een laadklep. Al onze wagens voldoen aan de huidige milieu eisen en kunnen we uw goederen overal in Nederland veilig afleveren, zodat wij u en uw klant optimaal van dienst kunnen zijn.

Al onze wagens zijn voorzien van de modernste communicatie apparatuur en navigatie technieken, zodat zij altijd te traceren zijn waar uw zending is en snel op de plaats van bestemming zijn.

 • Klanten portaal

  Klanten portaal

  Meld nu je rit bij ons aan

  Inloggen
 • Diensten

  Diensten

  Hoofdpunten bedrijfsfilosofie Ab Bom Koeriers

  Lees meer
 • Tarieven

  Tarieven

  Tarieven koeriersbedrijf

  Tarieven bekijken